210 69 85 833

Ποιοι τύποι ενζύμων είναι διαθέσιμοι;

Παρ, 05/26/2017 - 12:11 - Lompax
  1. Τα φυτικής βάσεως ένζυμα , φυτικά ένζυμα δηλαδή είναι η πιο δημοφιλής επιλογή των συμπληρωμάτων ενζύμων. Καλλιεργούνται σε ένα εργαστήριο και προέρχονται από συγκεκριμένα είδη μυκήτων και προβιοτικών. Τα ένζυμα που προέρχονται από τον Ασπέργιλλο ονομάζονται φυτικά ή μυκητιασικά. Από όλες τις επιλογές, τα φυτικής προέλευσης ένζυμα είναι τα πιο ισχυρά. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να διασπάσουν περισσότερο λίπος, πρωτείνες και υδατάνθρακες από οποιαδήποτε άλλη πηγή.

  2. Τα ένζυμα των φυτών αποτελούνται από βρομελίνη και παπαίνη. Η Βρομελίνη είναι ένα πρωτεολυτικό (διασπά πρωτείνες) και πηκτικό του γάλακτος ένζυμο προερχόμενο από το στέλεχος του ανανά. Ένα απόσταγμα αυτού του ενζύμου έχει γίνει γνωστό για την επαγωγή μιας φυσιολογικής φλεγμονώδους αντίδρασης και χρησιμοποιείται για να χαρίζει μαλακή υφή στο κρέας και θωρακίζει τη μπίρα κατά την ψύξη. Όπως η πεψίνη και η παπαίνη, η βρομελίνη έχει βέλτιστη θερμοκρασία υψηλότερη από την κανονική θερμοκρασία του σώματος. Άλλωστε στην περιοχή της φλεγμονής υπάρχει πάντα υψηλότερη θερμοκρασία από οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος. Η Βρομελίνη χρησιμοποιείται στο Repair, Repair Gold και Natto-K.

Η παπαίνη είναι ένα ένζυμο που προέρχεται από το λατέξ της παπάγιας. Αυτό το ένζυμο καθίσταται ενεργό σε ένα περιβάλλον από 6,0 έως 8,0 pH και απαιτεί θερμοκρασίες πάνω από την κανονική θερμοκρασία του ανθρωπίνου σώματος. Όπως και η βρομελίνη, προάγει τη φυσική αποκατάσταση του οργανισμού κατά την υπερπροσπάθεια.

  1. Ζωικά: η χυμοθρυψίνη, η παγκρεατίνη, η πεψίνη και η θρυψίνη είναι ένζυμα που προέρχονται από το πάγκρεας, το στομάχι και το λεπτό έντερο. Τα ένζυμα αυτά απαιτούν ένα περιβάλλον αλκαλικό (pH 8,0) για να γίνουν ενεργά.

Τα ένζυμα της Enzymedica δεν προέρχονται από ζώα και είναι ενεργά σε όλο το φάσμα του pH του γαστρεντερικού σωλήνα.

Δουλεύει ρολόι
το πεπτικό σας σύστημα;

Αυτό το τεστ θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις αν τρως σωστά, ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος διατροφής για σένα και αν έχεις έλλειψη από πεπτικά ένζυμα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΣΤ

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Enzymedica για Ελλάδα και Κύπρο - The Enzyme Experts - Αφοσίωση στην τελειότητα.

Βραβεια - Πιστοποιησεις