210 69 85 833

Ποιας εταιρίας τα ένζυμα να διαλέξω;

Παρ, 05/26/2017 - 12:29 - Lompax

Α) Quality/Price (σχέση Ποιότητας /Τιμής):  Αγοράζοντας φθηνά ενζυμικά συμπληρώματα είναι σχεδόν πάντα χάσιμο χρήματος. Τα φθηνά προιόντα είναι πολύ φτωχής ποιότητας και δεν εξασφαλίζουν σε καμία περίπτωση το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η αποκλειστική πατέντα της Enzymedica  TherablendTM είναι αποδεδειγμένα  3  φορές  ισχυρότερη και  6 φορές  ταχύτερη σε σχέση με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Η Enzymedica είναι η Νο1 εταιρεία στις ΗΠΑ.

•Δεν χρησιμοποιεί καθόλου πρόσθετα

•Τα προiόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας και καθαρότητας

•Πάντα χρησιμοποιεί Non-GMO  ( μη γενετικά μεταλαγμένα) συστατικά

•Είναι 100% Vegeterian

•Όπου μπορεί τα προιόντα είναι Vegan and Kosher

•Εξετάζει και πιστοποιεί την δραστικότητα των ενζυμικώνσυστατικών και την διασταυρώνει με άλλο ανεξάρτητο φορέα

•Είναι GMP ( Good Manufacturing Practise) πιστοποιημένη από τον NSF

•Είναι πιστοποιημένη Carbon Neutral Company και Leed Gold

Β) Source(Προέλευση) : Υπάρχουν 3 κύριες πηγές πεπτικών ενζύμων

•Τα φυτικά που εκχυλίζονται από φρούτα όπως η παπάγια και ο ανανάς. Δουλεύουν για μερικούς ανθρώπους σχετικά καλά , όμως επειδή είναι και τα πιο αδύναμα συνήθως δεν επαρκούν.

•Τα ζωικά προερχόμενα από όργανα κυρίως χοίρων. Αυτά δεν είναι Vegeterian ή Vegan και μπορεί να έχουν προβλήματα σταθερότητας. Λειτουργούν αρκετά καλά για τους περισσότερους.

•Και τα φυτικής βάσης προερχόμενα από καλλιεργημένους μύκητες και προβιοτικά σε εργαστηριακές συνθήκες. Αυτά είναι τα πιο εξελιγμένα και τα πιο σταθερά, επιβιώνουν στο όξινο γαστρικό περιβάλλον, έχουν  φάσμα δράσης σε ευρύτερο pH (2-12)  και τέλος θεωρούνται τα πιο ασφαλή και αποτελεσματικά.

Γ) Multiple Enzymes  (Πολλαπλά ένζυμα) :  Οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται και επωφελούνται από πεπτικά ενζυμικά συμπληρώματα που περιέχουν ένα ευρύ φάσμα ενζύμων για την διάσπαση όλων των συστατικών της τροφής. Τα προιόντα της Enzymedica είναι σχεδιασμένα να καλύπτουν πλήρως τις ενζυμικές απαιτήσεις της  πεπτικής διαδικασίας με ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών ενζύμων.

Δ) Strength/Potency Listed ( Δραστική Ικανότητα) : Η ενζυμική ισχύς μετράται σε διεθνείς μονάδες ενζυμικής δραστικότητας οι οποίες πρέπει να αναγράφονται στις ετικέτες του κάθε προιόντος . Δεν μετράται ποτέ η ενζυμική ισχύς σε mg. Τα φυτικής βάσης  ένζυμα που χρησιμοποιεί η Enzymedica θεωρούνται και τα πιο δραστικά.

Ε) Ingredients (Συστατικά) : Τα προιόντα της Enzymedica  δεν περιέχουν: Αυγά, γαλακτοκομικά, συντηρητικά, αλάτι,  σουκρόζη,  σόγια, σιτάρι,  μαγιά,  φυστίκια, καλαμπόκι,  γλουτένη,  καζείνη, πατάτα,  ρύζι, τεχνητά αρώματα και χρώματα. Είναι εξαιρετικής καθαρότητας  και ποιότητας. Αν τα παραπάνω δεν αναγράφονται θα πρέπει να υποθέτουμε ότι είναι στα συστατικά του προιόντος.

Δουλεύει ρολόι
το πεπτικό σας σύστημα;

Αυτό το τεστ θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις αν τρως σωστά, ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος διατροφής για σένα και αν έχεις έλλειψη από πεπτικά ένζυμα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΣΤ

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Enzymedica για Ελλάδα και Κύπρο - The Enzyme Experts - Αφοσίωση στην τελειότητα.

Βραβεια - Πιστοποιησεις