210 69 85 833

Γιατί να λαμβάνει κανείς συμπληρώματα ενζύμων;

Παρ, 05/26/2017 - 12:10 - Lompax

Σχεδόν 1 στους 3 ανθρώπους αντιμετωπίζει κάποια γαστρεντερική διαταραχή.1,2  Με τη σωστή αντιμετώπιση στην πραγματικότητα ελάχιστοι είναι αυτοί που θα υπέφεραν. Τα τυπικά οφέλη των ενζυμικών συμπληρωμάτων περιλαμβάνουν μειωμένη πεπτική δυσφορία, αύξηση της ενέργειας και βελτίωση της ομαλής εντερικής λειτουργίας. Μείωση της πεπτικής δυσφορίας : Όταν άπεπτες τροφές διατρέχουν το έντερο μπορεί να ερεθίσουν και δυνητικά να βλάψουν το ευαίσθητο εντερικό τοίχωμα. Με την πάροδο του χρόνου, αυτός ο ερεθισμός μπορεί να μειώσει την κινητικότητα του πεπτικού συστήματος και να επηρεάσει αρνητικά τη διαδικασία της απορρόφησης. Αύξηση της ενέργειας : Σύμφωνα με τον Yuri Elkaim του «Τρώγοντας για την Ενέργεια», στις περισσότερες περιπτώσεις, έως και 80% της ζωτικής ενέργειας του σώματός μας δαπανάται για την πέψη.3 Υποβοηθώντας τη διάσπαση και την απορρόφηση των τροφών, μπορείτε να ελευθερώσετε τεράστια ποσά ενέργειας, αυξάνοντας τη φυσική σας ζωτικότητα και ενισχύοντας τα επίπεδα της ενέργειάς σας. Βελτίωση της ομαλής εντερικής λειτουργίας: Με τη σωστή πέψη ευοδώνεται η δημιουργία ενός υγιούς εντερικού περιβάλλοντος, και προσφέρεται ανακούφιση από την περιστασιακή δυσκοιλιότητα και τις διαταραχές των κενώσεων.

  1. Common GI Problems: Volume 1. “The American College of Gastroenterology. The American College of Gastroenterology, n.d. Web. 30 jul. 2010 http://www.acg.gi.org/patients/cgp/cgpvol1.asp.

  2. U.S. Census Bureau (2010). Data Finders: Population Clocks. Retrieved October 28, 2010. www.cencus.govhttp://www.census.gov/

Elkaim, Yuri. “Health Benefits of Fasting”. Eating for Energy Blog. Yuri Elkaim, 22 Oct 2009. Web. 2 Aug 2010. http://eatingforenergy.ca/blog/177/health-benefits-of-fasting.

Δουλεύει ρολόι
το πεπτικό σας σύστημα;

Αυτό το τεστ θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις αν τρως σωστά, ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος διατροφής για σένα και αν έχεις έλλειψη από πεπτικά ένζυμα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΣΤ

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Enzymedica για Ελλάδα και Κύπρο - The Enzyme Experts - Αφοσίωση στην τελειότητα.

Βραβεια - Πιστοποιησεις