210 69 85 833

Ποια είναι η Enzymedica;

Από Anna Koutli, 10/06/2017 - 14:53

Η Enzymedica έχει έδρα στην Φλόριντα των ΗΠΑ, και ιδρύθηκε το 1998 με σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα με την υψηλότερη δυνατή ενζυμική δραστικότητα. Σήμερα είναι η Νο.1 εταιρεία πεπτικών ενζύμων στις ΗΠΑ με περισσότερα από 50 βραβεία και διακρίσεις. Όλα τα προϊόντα της Enzymedica περιέχουν τα υψηλότερης δυνατής ποιότητας ένζυμα χωρίς καθόλου πρόσθετα. Είναι 100% vegetarian, μη γενετικά μεταλλαγμένα (Non-GMO), πιστοποιημένα με GMP (good manufacturing practice) από τον NSF, και κάποια είναι Vegan και Kosher.

Τα προϊόντα της Enzymedica ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό διότι περιέχουν την αποκλειστική πατέντα της εταιρείας Thera-Blend™ . Το Thera-Blend™ είναι ένας συνδυασμός πολλαπλών ενζυμικών αλυσίδων με μακράν ανώτερη δραστικότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά προϊόντα. Αποδεδειγμένα είναι 3 φορές ισχυρότερο και 6 φορές ταχύτερο από τον ανταγωνισμό σχεδιασμένο να δρα σε ένα μεγάλο εύρος PH από 2–12. Αυτό εξασφαλίζει τη μέγιστη ενζυμική δραστικότητα κατά μήκος ολόκληρου του γαστρεντερικού σωλήνα και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον ασθενή.

Δουλεύει ρολόι
το πεπτικό σας σύστημα;

Αυτό το τεστ θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις αν τρως σωστά, ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος διατροφής για σένα και αν έχεις έλλειψη από πεπτικά ένζυμα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΣΤ

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Enzymedica για Ελλάδα και Κύπρο - The Enzyme Experts - Αφοσίωση στην τελειότητα.

Βραβεια - Πιστοποιησεις