210 69 85 833

Νικήστε το φούσκωμα πριν και μετα το φαγητό

Από Lompax, 06/28/2017 - 13:21
πέψη λίπους

Μειώστε ή καλύτερα ξεχάστε τη ζάχαρη. Όλοι γνωρίζουμε ότι η ζάχαρη είναι κακή για εμάς, αλλά γνωρίζατε ότι το φούσκωμα είναι ενα αέριο στο στομάχι που προκαλείται απο τα 'κακά' βακτήρια και τη ' μαγιά' του στομάχου που ρέφονται με εξευγενισμένα σάκχαρα επιδεινώνοντας έτσι το φούσκωμα; Ήρθε η ώρα να περιορίσετε δραστικά οτιδήποτε γλυκό..

Φουσκωμα

Τροφοδοτήστε τα βακτηρίδια σας. Όπως και εμείς, τα προβιοτικά χρειάζονται τροφή για να ευδοκιμήσουν. Εκεί βρίσκονται τα πρε βιοτικά - είναι άπεπτοι υδατάνθρακες που λειτουργούν ως τρόφιμα για τα προβιοτικά και βρίσκονται σε φυτικές τροφές όπως μπανάνες, κρεμμύδια, σκόρδο, σπαράγγια και αγκινάρες. Προσθέστε σίγουρα αυτά στη διατροφή σας, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, να το κάνετε σταδιακά και να πίνετε πολύ νερό  για να αποφύγετε  πεπτική διαταραχή.

Κάντε το παραπάνω βήμα. Τα προβιοτικά είναι καλά βακτήρια που κάνουν το στομάχι σας υγιές και ευτυχισμένο.  Τρώτε συχνά  τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση όπως  γιαούρτι, κεφίρ, ξυνόγαλο και ξινολάχανο ή λαμβάνετε ένα προβιοτικό συμπλήρωμα

γιαουρτι και προβιοτικα

Μασήστε καλύτερα

Η διατροφική δυσανεξία είναι συχνά αποτέλεσμα της αδυναμίας του οργανισμού σας να αφομοιώσει αποτελεσματικά ένα φαγητό. Δώστε λίγη βοήθεια με ένα πεπτικό ένζυμο όπως το Digest Gold (ή το Digest Gold + PROBIOTICS) το οποίο σας βοηθά να χωνεύετε τα μακροθρεπτικά συστατικά όπως οι υδατάνθρακες, οι πρωτεΐνες και τα λίπη πιο εύκολα και μπορεί να απαλύνει την κοιλιακή δυσφορία και να προάγει την γαστρο εντερική αρμονία  και απορρόφηση όλων των θρεπτικών ουσιών

Δυσπεψία για αρχάριους.

Τα ένζυμα στο πεπτικό σύστημα παίζουν ζωτικό ρόλο στη συνολική υγεία σας. Εξασφαλίζουν την κατάλληλη διάσπαση, απορρόφηση και αξιοποίηση των θρεπτικών συστατικών από τα τρόφιμα που τρώτε. Μια ανεπάρκεια στη φυσική παραγωγή πεπτικών ενζύμων μπορεί να είναι μια υποκείμενη αιτία των γαστρεντερικών σας καταγγελιών, συμπεριλαμβανομένης της περιστασιακής καούρας και όξινης δυσφορίας. Η αφαίρεση των  τροφών που προκαλούν δυσανεξία από τη διατροφή σας και η προσθήκη του Acid Soothe της Enzymedica μπορεί να προσφέρει υποστήριξη για περιστασιακή δυσπεψία επίσης ενα Lypo Gold πριν απο το burger καίει σχεδόν ολο το λίπος.

 

Δουλεύει ρολόι
το πεπτικό σας σύστημα;

Αυτό το τεστ θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις αν τρως σωστά, ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος διατροφής για σένα και αν έχεις έλλειψη από πεπτικά ένζυμα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΣΤ

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Enzymedica για Ελλάδα και Κύπρο - The Enzyme Experts - Αφοσίωση στην τελειότητα.

Βραβεια - Πιστοποιησεις