210 69 85 833

Συνάχι - Ρινική Συμφόρηση -Καταροή

Για να μην νοσήσετε, βοηθήστε τον οργανισμό σας να θωρακιστεί κατάλληλα! Ακολουθήστε πιστά τους κανόνες υγιεινής. Αποφεύγετε να αγγίζετε τα μάτια, το στόμα ή τη μύτη, αν πρώτα δεν έχετε απολυμάνει τα χέρια σας με σαπούνι και νερό.

Η ρινική συμφόρηση, «μπούκωμα» της μύτης, είναι ένα κοινό σύμπτωμα. Πρόκειται για την υγρή και βουλωμένη μύτη, σύμπτωμα που συνήθως ο κρύος καιρός ευνοεί και σχετίζεται συνήθως με λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος. Το συνάχι ή η καταρροή, προκαλείται από διάφορους ιούς. Συνήθως αφορά την αρχή κάποιας ίωσης ή λοίμωξης. Πρόκειται για φλεγμονή του βλεννογόνο της μύτης που πολύ συχνά εξελίσσεται προκαλώντας πυρετό, πονόλαιμο, βήχα, βράχνιασμα, κλπ. Οι αιτίες της ρινικής συμφόρησης συνήθως περιλαμβάνουν: τη γρίπη, το κοινό κρυολόγημα, την παραρρινοκολπίτιδα (ιγμορίτιδα, μετωπιαία κολπίτιδα) και την αλλεργική ρινίτιδα (την άνοιξη).

Σχετικα Προιοντα

Για να μη διασπείρετε μικρόβια σε υγιή, σε περίπτωση που έχετε νοσήσει, να καλύπτετε πάντα τη μύτη και το στόμα σας με χαρτομάντιλο σε ένα φτάρνισμα ή βήξιμο και μην το χρησιμοποιείτε ξανά. Εάν δεν έχετε χαρτομάντιλο, σκεπάστε τη μύτη ή το στόμα σας με τον αγκώνα. Έτσι, δεν υπάρχει κίνδυνος να διασπείρετε μικρόβια με μια απλή χειραψία.

Το MucoStop είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο μείγμα ενζύμων, που προάγει με φυσικό τρόπο, την αποσυμφόρηση των αναπνευστικών οδών από την αυξημένη παραγωγή βλέννης, ιδιαίτερα στις εποχιακές ή περιστασιακά παθολογικές καταστάσεις συμφόρησης του αναπνευστικού. Το ειδικό μείγμα του MucoStop με τα ένζυμα μουκολάση, πρωτεάση και αμυλάση διασπά την περίσσεια βλέννης που παράγει το σώμα και καθαρίζει τη ρινική και τις αεροφόρες κοιλότητες.
Το Allerase είναι σχεδιασμένο ώστε να παρέχει φυσική υποστήριξη στο αναπνευστικό σύστημα και να αντιμετωπίζει τα συμπτώματα των παθολογικών καταστάσεων που προκαλούνται από τις εποχιακές αλλαγές. Τα συστατικά του Allerase στοχεύουν στην εξουδετέρωση των εποχιακών περιβαλλοντικών ερεθισμών του ανώτερου αναπνευστικού ιδίως κατά τους εαρινούς μήνες, στην αποδόμηση και απομάκρυνση της περίσσειας βλέννης και στη βελτίωση της φυσιολογικής αναπνευστικής λειτουργίας.
Το Enzyme Defense Extra Strength είναι ένα ισχυρό μείγμα πρωτεολυτικών ενζύμων που προάγουν την κάθαρση του οργανισμού και την απομάκρυνση των νεκρών ιστών. Οι πρωτεάσες μέσω της κυκλοφορίας του αίματος βοηθούν τον οργανισμό για την διάσπαση και απομάκρυνση νεκρών κατεστραμμένων ή άλλων ξένων προς τον οργανισμό πρωτεϊνών. Με τον τρόπο αυτό καθαρίζουν τον οργανισμό από νεκρούς ιστούς , κυτταρικά υπολείμματα και πρωτεϊνικά τμήματα παθογόνων μικροοργανισμών ενισχύοντας την δράση του ανοσοποιητικού. Η σερρατιοπεπτιδάση και η μουκολάση προσθέτουν τις αντιφλεγμονώδεις και βλενολυτικές ιδιότητες αντίστοιχα και η καταλάση εξουδετερώνει τις βλαπτικές ελεύθερες ρίζες του οργανισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τα ένζυμα παρακαλώ επευθυνθείτε στις συχνές ερωτήσεις ή επικοινωνήστε μαζί μας

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Enzymedica για Ελλάδα και Κύπρο - The Enzyme Experts - Αφοσίωση στην τελειότητα.

Βραβεια - Πιστοποιησεις