210 69 85 833

Λιπώδης Διήθηση Ήπατος

Η πρόληψη περιλαμβάνει προσεκτική δίαιτα, χωρίς υπερβολές, και συστηματική άσκηση με στόχο το ιδανικό βάρος.. Μαζί με αυτά χρειάζονται ρύθμιση του θυρεοειδή, του διαβήτη, της δυσλιπιδαιμίας, αποφυγή του αλκοόλ και φάρμακα μόνο κατόπιν ιατρικής οδηγίας και παρακολούθησης.

Η λιπώδης διήθηση του ήπατος είναι ένα από τα συχνότερα ευρήματα των υπερήχων της κοιλίας και σχετίζεται με αυξημένη σύνθεση λίπους στον οργανισμό και ιδιαίτερα στην περιοχή του ήπατος όπου και αποθηκεύεται.

Παρατηρείται συνήθως στους υπέρβαρους ή παχύσαρκους ασθενείς, ασθενείς με διαβήτη και θυρεοειδοπάθεια, ασθενείς με υπέρταση, ψηλή ολική χοληστερίνη και χαμηλή HDL (καλή χοληστερίνη), τριγλυκερίδια, καθώς και ασθενείς που απλώς πίνουν κάτι παραπάνω.

Σχετικα Προιοντα

Το LypoGold περιέχει ένα ισχυρό μείγμα λιπασών κατάλληλο για την πέψη του λίπους και την καρδιαγγειακή υγεία. Οι λιπάσες είναι κατηγορία ενζύμων που διασπούν τα λιπίδια που περιέχονται στις τροφές, με αποτέλεσμα την απορρόφησή τους από τον οργανισμό. Η λήψη του Lypo Gold με άδειο στομάχι (δύο ώρες πριν ή τρεις ώρες μετά το φαγητό) βοηθά στην ρύθμιση της χοληστερόλης και των λιπιδίων του αίματος,στην ρύθμιση του σωματικού βάρους, στην προστασία του καρδιαγγειακού και στην κινητοποίηση του λίπους από τους ιστούς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τα ένζυμα παρακαλώ επευθυνθείτε στις συχνές ερωτήσεις ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Enzymedica για Ελλάδα και Κύπρο - The Enzyme Experts - Αφοσίωση στην τελειότητα.

Βραβεια - Πιστοποιησεις