210 69 85 833

Βλαστικά Κύτταρα - Κυτταρική Ανανέωση - Ανάπλαση Ιστών

Η υγιής αναδόμηση των ιστών καθυστερεί τη γήρανση.

Διαταραχές στη αναγεννητική διαδικασία των ιστών προκαλούν σοβαρές παθολογικές καταστάσεις και ασθένειες.

Κάθε στιγμή στο σώμα μας συντελούνται διεργασίες κυτταρικής αναγέννησης. Τα κύτταρα έχουν ορισμένο χρόνο ζωής και όταν αυτά πεθαίνουν, αντικαθίστανται από νέα κύτταρα. Αυτό το διαρκώς εναλλασσόμενο κυτταρικό μοτίβο ζωής-θανάτου είναι η βάση του θαύματος του ανθρώπινου οργανισμού.

Σε περιόδους ασθένειας, ωστόσο, οι αναγεννητικές διεργασίες ωθούν το σώμα σε ισορροπία με τα τρόφιμα, τα βότανα, τα θρεπτικά συστατικά,τις θεραπευτικές ενέργειες, δηλαδή την πρόθεση επούλωσης. Οι ιστοί χρειάζονται συνεχή συντήρηση και ανανέωση.

Την ίδια ικανότητα επούλωσης και ανανέωσης έχει και ένα ποσοστό αρχέγονων πολυδύναμων κυττάρων που βρίσκεται κρυμμένο σε όλους τους ιστούς του τελειωθέντος ανθρώπινου οργανισμού, παιδιού ή ενηλίκου.Τα αρχέγονα εμβρυονικά βλαστοκύτταρα (stem cell) και τα ενήλικα αρχέγονα πολυδύναμα κύτταρα τα οποία έχουν την ικανότητα να διαφοροποιούνται προς οποιοδήποτε τύπο που συναπαρτίζουν τον ανθρώπινο οργανισμό, αποτελούν τους πυλώνες της αναδυομένης ανανεωτικής ιατρικής.

Σχετικα Προιοντα

Ως ο παγκόσμιος ηγέτης στην κατηγορία των ενζύμων, τα Enzyme Nutrition της Enzymedica παριέχουν:

  • 100% φυσικής προέλευσης και υψηλής διατροφικής αξίας πολυβιταμίνες και μέταλλα
  • Ενζυμικά ενεργοποιημένα θρεπτικά συστατικά
  • Εγγυημένης δυναμικότητας και σταθερότητας προβιοτικά
  • Βότανα και Υπερτροφές (superfoods)
  • Ενέργεια ATP
  • Σερραπεπτάση
  • Ισχυρά Αντιοξειδωτικά

που δημιουργούν την «καλύτερη πολυβιταμίνη στον κόσμο»

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών μελέτες απέδειξαν ότι υπάρχει ένα ευρύ φάσμα φυσικών ενώσεων για την αναγέννηση του νευρικού ιστού, των ηπατικών κυττάρων, των καρδιακών κυττάρων, των ορμονών καθώς και των χόνδρων.

Το StemXCell περιέχει το κατοχυρωμένο μείγμα NT-020 και ισχυρά αντιοξειδωτικά που έχουν επιστημονικά αποδειχθεί ότι βελτιώνουν την υγεία του νευρικού συστήματος και αυξάνουν τον συνολικό αριθμό των βλαστικών κυττάρων έως και 80%. Το StemXCell με τα ισχυρά αντιοξειδωτικά του προάγει την συνολική υγεία, βελτιώνει την εγκεφαλική λειτουργία, προστατεύει από την κυτταρική γήρανση και μειώνει τις βλάβες στους ιστούς και διατηρεί ενεργό το ανοσοποιητικό σύστημα.

Το Enzyme Nutrition™ Multi-vitamin Two Daily είναι ένας συνδυασμός φυσικών συστατικών υψηλής διατροφικής αξίας ενισχυμένων με ένζυμα.

Η φύση ποτέ δεν παρέχει τις βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία ως μεμονωμένα μόρια. Πολύ περισσότερο καμιά μεμονωμένη βιταμίνη ή μεταλλικό στοιχείο δεν είναι αποκλειστικά και μόνο του υπεύθυνο για ένα διατροφικό όφελος. Για να εκδηλωθεί η δράση τους στον οργανισμό μας, πρέπει αυτά τα συστατικά να συνδεθούν με άλλους συμπαράγοντες και ένζυμα (να δρουν, δηλαδή, ως συνένζυμα) ώστε να μπορούν να αφομοιωθούν και να χρησιμοποιηθούν από τα κύτταρα του σώματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τα ένζυμα παρακαλώ επευθυνθείτε στις συχνές ερωτήσεις ή επικοινωνήστε μαζί μας

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Enzymedica για Ελλάδα και Κύπρο - The Enzyme Experts - Αφοσίωση στην τελειότητα.

Βραβεια - Πιστοποιησεις